KAMPANYA! Alışverişlerinizde 499TL ve üzeri Kargo Ücretsiz ücretsiz kargo

Yüz yüze eğitim son dakika haber

Yüz yüze eğitim son dakika haber

Okulların yüz yüze eğitime ne zaman tam olarak geçeceği her kesim tarafından merak konusu. MEB Bakanı Ziya SELÇUK un ifadeslne göre "Yaklaşımımız açılması yönünde" şeklinde konuştu. Peki İkinci dönem 15 Şubat dan sonra okullar açılır ise eğitim nasıl olacak, ilk hangi sınıflar yüz yüze eğitime başlayacak. bunun ile ilgili farklı senaryolar var.

15 Şubatta yüz yüze eğitim başlayacak mı?

MEB kaynaklarından edinilen bilgiye dayanarak okullar bu tarihten sonra açılır ise ilk olarak ilkokul 1, 2 ve 3. sınıflar ile sınavlara hazırlanacak olan 8 ve 12'inci sınıfların açılması yönünde.

Yüzyüze eğitimin yine haftada 2 ya da 3 gün olması, sınıflar,öğrenci mevcudu doğrultusunda sosyal mesafeye göre gruplara ayrılarak işlenecek ve ders süresi 30 dakika, dersler arası dinlenme süresi de 10 dakika olarak uygulanacak.

Çocuklarını okula gönderip göndermeme konusunda son karar yine velinin isteğine bağlı olacak. Bu süreçte istemeyen veli çocuğunu okula göndermeyecek. Bazı dersler yine online ortamda işlenmeye devam edecek. Okullarda yüzyüze eğitimin başlayıp başlamayacağı kararının Şubat ayı başında netleşmesi bekleniyor.

İlginizi çekecek başka bir yazı

TYT konuları 2021

Çok Satanlar

Paylaş:

499 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo
Stoktaki Ürünler 1 İş Gününde Kargo
Kredi Kartlarına Taksit İmkanı