KAMPANYA! Alışverişlerinizde 499TL ve üzeri Kargo Ücretsiz ücretsiz kargo

YKS ye kaç gün kaldı

YKS ye kaç gün kaldı

Öğrenciler için zaman gittikçe daralıyor. Bu yıl yapılacak olan 2021 YKS sınavı için hazırlanan binlerce öğrenci için geri sayım sürüyor. Bu yıl salgın sebebi ile çalışmalar istedikleri gibi olmasa da sınav için çalışmayı bırakmayan öğrenciler sonunda emeklerinin karşılığını alacaklar. Sınava kalan son 2 ay veya 1 ay size sınavı kayıpda ettirir tam ters kazandırada bilir. Bu sebep ile son ay diye bırakmak veya bitkinlik olması sınavı kayıp etmenize istediğiniz puanı alamamanıza sebep olabilir. Bazılarda son aylarda hırslanır çok daha fazla çalışır ve daha yüksek puan ile kazanabilir. Bu sebep ile son aylara dikkat ve bol soru, test, deneme çözme zamanıdır artık.

2021 Üniversite sınavı ne zaman

Bu yıl YKS (yükseköğretim Kurumları Sınavı) yapılan açıklamaya göre 26 -27 Haziran 2021 de yapılacaktır. Çok tercih edilen TYT, AYT deneme önerileri ;)

  • İlk sınav olan TYT 26 Haziran 2021 de
  • Diğeri ise AYT sınavı 27 Haziran 2021 de yapılacak.

Bu tarihlere göre geri sayım YKS için;

YKS ye kalan gün sayısı – 2021 YKS geri sayım aracı

 

Her gün sınava daha da yaklaşıyorsunuz. Bu sebep ile çalışmalarınıza ara vermeden ve hız kesmeden hatta hızınızı kademeli olarak artırarak YKS sınavına çalışmanız önemli. Başarı sonunda pes etmeyenlerin olacaktır.

En çok satılan Deneme ve Soru Bankası Tavsiyeleri.

TYT ye kaç gün kaldı

Üniversite sınavı için geri sayım aracı çalışıyor zaman giderek daralıyor. YKS sınavına ne kadar zaman kaldığını da araştırmaya başladığınıza göre demek ki biraz telaşta sarmış sizi. Bu endişe iyidir, düzeyini koruduğunuz sürece sizi motive eder.

 

İlginizi çekecek başka bir yazı

TYT Matematik

Çok Satanlar

Paylaş:

499 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo
Stoktaki Ürünler 1 İş Gününde Kargo
Kredi Kartlarına Taksit İmkanı