KAMPANYA! Alışverişlerinizde 499TL ve üzeri Kargo Ücretsiz ücretsiz kargo

Meb Açıkladı; Telafi Eğitim Nasıl Olacak?

Meb Açıkladı; Telafi Eğitim Nasıl Olacak?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk; resmi eğitim ve öğretim kurumları için yapılacak olan yüz yüze telafi tamamlama ve uyum takvimini açıkladı. Uzaktan eğitimi 19 Haziran Cuma günü sonlandırmaya hazırlanan MEB, yüz yüze telafi tamamlama ve uyum takviminin tarihini ve süresini de açıkladı.

 

Telafi eğitimi ne zaman başlayacak ve ne kadar sürecek?

Milli eğitim Bakanlığının açıklamalarına göre; yüz yüze telafi, tamamlama ve uyum takvimi 31 Ağustos’ta başlayacak ve üç hafta sürecek. Ders yılının başlamasıyla birlikte destekleme ve yetiştirme kursları aracılığı ile yıl boyu devam edeceği bilgisi de verildi. Son derece yararlı olan bu süreç için çalışmalar titizlik içerisinde devam etmektedir. Son olarak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk EBA TV ve EBA internet uygulamasını destekleyeceklerini de açıklamıştır.

 

Yüz yüze telafi eğitimin ağırlıklı olarak içeriği ne olacak?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk; bu süreçte öğrencilerin okula uyumuna, pisikososyal desteğe, uzaktan eğitimde elde edilen kazanımların ve akademik durumların ihtiyaç tespitine ve de temel derslerin telafisine yoğunlaşacağını bildiren Ziya Selçuk telafi eğitimlerin yıl boyu yetiştirme ve destekleme kursları ile devam edeceğini de belirtmiştir. Buradan da anlaşıldığı üzere öğrencilerin hem psikolojik hem de verilen aradan dolayı göremediği temel derslerin üzerine yoğunlaşacaklarını bildirmiştir.

İlginizi çekecek başka bir yazı

Tyt Ayt Puan Hesaplama 2021

Çok Satanlar

Paylaş:

499 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo
Stoktaki Ürünler 1 İş Gününde Kargo
Kredi Kartlarına Taksit İmkanı