KAMPANYA! Alışverişlerinizde 499TL ve üzeri Kargo Ücretsiz ücretsiz kargo

TYT deneme önerileri

TYT deneme önerileri

Üniversite sınavının ilk oturumu ve tüm öğrencilerin girmesi gereken TYT sınavı için artık geri sayım başladı. 2023 yılına girdik önceki senelere bakarsak genelde üniversite sınavları her zaman haziran ayı içerisinde yapılır. Okulların kapandığı ilk veya ikinci hafta sonu sınavlar olmaktadır. Muhtemel 2023 tyt sınavı da bu zaman dilimlerinde olacaktır. Yani şunu demeye çalışıyorum ki zaman giderek daralıyor. Bu yazıyı yazıldığı vakit 5 ay gibi bir süreniz kaldı. Bazılarını bu yazıları belki daha sonraları okuyacağı için sınava daha az zamanınız olabilir. Artık önerimiz kesinlikle her gün, aralıklı ve belirli bir tempo ile denemelere yönelmenizdir. Deneme çözerken ev veya çalışma mekânlarınız da dershane, etüt merkezi gibi kesinlikle dış ortamınızı da sınav şartları ile aynı tutmaya çalışın ve kesinlikle zaman konusunu atlamayınız. Evde bile deneme çözerken zamanı tutarak çözünüz.

Tyt-ayt deneme önerileri 2023

Öncelikle sizlere tavsiye ettiğimiz denemeleri çok satılan ve tercih edilenleri linklerden bakıp inceleye bilirsiniz. Bu yazımızın asıl amacı sizlere kitap övmek değil, deneme sınav ve sizin kişisel özelliklerinizi fark ederek çalışma sürdürmenizdir. Buraya kadar yazımızı okudu iseniz lütfen kendiniz için biraz daha devam edin. Size önerilen veya arkadaşlarınızın tavsiye tyt veya ayt ile ilgili kitapları vardır elbet. Lakin siz arkadaşınız veya bir başkası ile aynı değilsiniz. Onlar bir kitabı beğenmiş olabilir, ama siz farklı bir kitap veya soru bankasından daha iyi sonuçlar almışsınızdır. Yani kişisel farkınızı sakın göz ardı etmeyin ve çalışma planınızı kendinize göre şekillendirin. Piyasada birçok deneme, soru bankası var değil mi? Size soruyorum, sizde yazar olsanız eğitim yazarı kitabınızı ücretli satacaksınız, gelişi güzel veya kötü yapar mısınız? Dürüst olun hayır değil, onun için özenirsiniz en iyi şekilde yapmak ister ve kaliteli sorular, benzersin denemeler eklersiniz. İşte kitaplara böyle yaklaşmalısınız. Şunu da kabul ediyorum, bazı yayın evlerinin kitapları veya yazarları daha ustalaşmış ve bu sebep ile daha popüler olabilmektedir.

TYT Deneme tavsiyeleri 2023

Deneme için hatta soru bankası için tavsiyem piyasada en çok tercih edilenler ile kalmamanız. Dedim ya her kitap benzersiz ve özenle hazırlanmıştır diye. Özellikle denemelerde imkânlarınız el veriyor ise 4 veya 5 farklı yayınevi ile çalışmanız. Bu size 2021 TYT için süper katkı sağlayacaktır. Ne kadar farklı tarz sorular ile karşılaşır iseniz gerçek sınava da o denli hazır olursunuz. Yani bir TYT deneme varmış süper herkes onu çözüyor bende onu çözeyim yeter çok iyiymiş demeyin lütfen tabi ki kazanmak istiyorsanız. Kendinizi farklı sürprizlere ne kadar alıştırırsanız tyt sınavı veya sonrasında ayt için o kadar hazır olursunuz. Mesela en çok ismi duyulanlardan 345 TYT deneme evet bizde duyduk çünkü bu sınava hazırlanan herkes duydu, üç dört beş yayınlarını bu deneme kitabını zaten kesin alın ama yetmez diyoruz biz sadece 345 deneme ile yetmez, farklı kitaplar değişik sorular size sınavı kazandıracak arkadaşlar bunu unutmayın.

TYT Soru bankası öneri tavsiyeleri 2023

TYT Deneme 2023 PDF

Birde bu pdf denemeler meselesi var bunu yazmadan bitirmek istemedim. Evet, artık çağımız dijital bunu biliyoruz ve inkârda etmiyoruz. Bazılarınız bilgisayardan çalışıyor, ders dinliyor zaten pandemi de iyice dersler canlı ders şeklinde pc de oldu. Yani ders çalışma alışkanlığımız bilgisayara kaymış gibi görünüyor ama arkadaşlar bence çok dikkat etmelisiniz bu yönteme ve kesinlikle sınava çalışma sürecinizin tamamını dijitale taşımayın. En başta bu deneme pdf lerden bence kaçının. Şöyle yapın bu indirdikleriniz kâğıda çıkartın öyle çözün. Yani karşı olduğun ekran başında çömeniz.

Unutmayın gerçek TYT 2023 sınavı kağıt kalem kullanarak sıra da olacaksınız. Bilgisayar başında değil. Bu yüzden tyt 2023 PDF denemeleri kesinlikle pc başında değil kâğıtta çözünüz. Bu size gerçek sınava daha iyi hazırlayacaktır.

TYT için söylediğimiz deneme öneri ve tavsiyeleri 2023 AYT için de aynen geçerli arkadaşlar. Bu sınava girmek isteğe bağlı olduğu için ve TYT zorunlu olduğu için genele hitap etmesi amaçlı başlığı bu şekilde yazdım. Yoksa bu yazılanlar yer alan tavsiyeleri kesinlikle AYT denemeleri içinde geçerlidir. Şimdiden sınavınızda başarılar diliyorum. Üniversite sınavına hazırlık 2023 YKS sınavı uzun bir koşu zaman zaman nefes alın dinlenin ama hiçbir zaman bırakmayın çalışmayın. Kendiniz için oluşturduğunuz planınıza uyun ve sabredin. Göreceksiniz başarı gelecektir. Başkasını düşünmeyin siz tek siniz ve farklısınız.

İlginizi çekecek başka bir yazı

TYT Sınavının Püf Noktaları, Çalışırken Dikkat Edilecek Hususlar, Konu ve Soru Dağılımları

Çok Satanlar

Paylaş:

499 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo
Stoktaki Ürünler 1 İş Gününde Kargo
Kredi Kartlarına Taksit İmkanı