KAMPANYA! Alışverişlerinizde 499TL ve üzeri Kargo Ücretsiz ücretsiz kargo

Kapıda Ödeme

Kapıda Ödeme KAPIDA ÖDEME NEDİR
Kapıda ödeme e-ticaret firmalarının kullanmış olduğu bir tahsilat şeklidir.
KAPIDA ÖDEME NEDEN ÜCRETLİ
Kapıda ödeme; kargo şirketinin yapmış olduğu tahsilat tutarına göre almış olduğu bir ücrettir.
Söz konusu tutar e-ticaret sitesine göre farklılık arzetmekle birlikte tutara görede farklılık göstermektedir.Kapıda ödeme ücreti e-ticaret firmalarının aldığı bir ücret olmayıp kargo şirketinin yaptığı tahsilata istinaden firmadan talep ettiği bir ücrettir.
KAPIDA ÖDEME NEDEN TERCİH SEBEBİDİR
Müşteriler kapıda ödeme seçeneğini 2 sebepten ötürü tercih etmektedirler.
Bunlardan ilki herhangi bir şekilde kredi kartı kullanımı yapmadıklarından diğer sebep ise alışveriş yapacağı firmadan ilk defa ürün almak istediği zaman firmayı tanımamasından muteber güven amaçlı ilk siparişini kapıda ödeme olarak yapmaktadır.
KAPIDA ÖDEME SİPARİŞ VERDİM TESLİM ALMADIM SORUMLULUĞUM VAR MIDIR
Kapıda ödeme yaptığınız ve teslim almadığınız takdirde herhangi bir hukuki anlamda sorumluluğunu bulunmamaktadır. Ancak şu şekilde düşünmek her zaman mantıklı olacaktır.
Yaptığınız siparişe istinaden e-ticaret firması belli bir zamanını ve emeğini harcayarak siparişinizi kargoya teslim etmekte buna istinadende kargo firmasına siz almasanız bile ücret ödemektedir. Yani e-ticaret firması boş yere masraf etmiş olmaktadır.
Başka bir bakış açısıda milli servet olarak tanımlanabilir.Sonuçta talep ettiğinizin siparişin size gelmesi için kargo şirketide akaryakıt v.b. giderlere katlanmakta ve buda haliyle milli ekonomiyi olumsuz etkilemektedir.
KAPIDA ÖDEME İLE ALAKALI DENEYİMLERİMİZ
Merhaba
1 seneyi aşkın süredir www.kitap42.com adresi ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.
Bu zamana kadar sizlerden olumsuz herhangi bir dönüş almadık çok şükür
Özellikle kapıda ödeme kısmında çok ama çok ağzımız yandı maalesef.Müşteri kredi kartı ya da havale/eft işlemi ile yaptığı alışverişini kargo şirketi adresinde bulamasa bile ilgili şirketin ilgili şubesine gidip teslim almakta ama maalesef kapıda ödemelerde bu olay çok nadir yapılmaktadır.
Müşterilerimizde şöyle bir mantık ortaya çıkmaktadır nasıl olsa kapıda ödeme ile aldım almasamda bir şey olmaz
Yukarıda da bahsetmiş olduğumuz gibi bizim girmiş olduğumuz maliyetleri bir tarafa bırakıp ilgili harcamaların tamamıyla milli servet olduğunu kargonuzun teslim aşamasına kadar emek içerdiğini lütfen unutmayalım

İlginizi çekecek başka bir yazı

8. Sınıf lgs tüm dersler soru bankası öneriler

5.05.2021
2894

Çok Satanlar

Paylaş:

499 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo
Stoktaki Ürünler 1 İş Gününde Kargo
Kredi Kartlarına Taksit İmkanı