KAMPANYA! Alışverişlerinizde 499TL ve üzeri Kargo Ücretsiz ücretsiz kargo

2022 tyt soru bankası

2022 tyt soru bankası

Üniversite sınavı yaklaşıyor artık elinizde konu anlatımı kitapları yerine soru bankaları olması gereklidir. Şimdiye kadar 2021 TYT konularını bitirmediniz ya da bunları tekrara geçmediniz ise sanırım biraz sorununuz olacaktır. Çünkü rakipleriniz piyasadaki birçok TYT soru bankasını çözüp bitirdi bile. Özellikle birçok diyorum çünkü sadece tek bir tane kitaptan soru çözmek bir yayın evinin soruları ile üniversite sınavına hazırlanmak sizi biraz hayal kırıklığına uğrata bilir diye düşünüyorum.

Her zaman yazılarımızda tekrar etmişizdir. Ne kadar farklı soru tarzı ile karşılaşırsanız gerçek sınavda başarınız o derece artar. En az 3 veya 4 farklı yayın evine ait soru bankalarını bitirmeniz önemlidir.

2022 TYT soru bankası tavsiyeleri tyt soru bankası

Bu linkten en çok tercih edilen 2022 tyt soru bankası kitaplarını ve yayın evlerini inceleye bilirsiniz. Bu çok satan kitapları edinerek üniversite sınavından önce bitirmelisiniz.

Çözeceğiniz her soru size hemen konuyu pekiştirecek hem de soru tarzlarını yani o konu ile ilgili nasıl bir sorunun sorulabileceğini öğretecektir. Bu çok önemlidir. Konuyu çok iyi öğrenmişsinizdir am hiç soru çözmemiş iseniz o konu hakkında nasıl bir tarz da sorunun geleceğini bilemezsiniz. Olumsuz veya ayrıntı ya da daha farklı bir tarz da sorular olabilir. Bunu da en iyi soru bankası ile öğrenirsiniz veya deneme çözerek. Yeterli farklı yayınlardan değişik soru tiplerini çözün. Ve bu yazıyı okuduğunuz da sınava oldukça az bir zaman kalacak belki de bu yüzden hemen soru bankasını elinize alın ve çözmeye başlayın.

TYT soru bankası önerileri

Kendinize günlük olarak soru belirleyin hangi dersten kaç adet soru çözdüğünüzü kayıt edin ve bir plana göre çalışın. Mümkün olduğunda planınıza sadık kalmaya çalışın ki başarı izin ile olsun. Günlük soru sayınızı not edin ve haftalık kontrol edin değerlendirme yapın her gün soru çözme sayınızı artırın. Günlük 400 veya 500 soru altına düşmeyeceğim gibi sınırlar koyun göreceksiniz TYT sonunda kazanan siz olacaksınız.

İlginizi çekecek başka bir yazı

Sınava hazırlık için ders çalışma programı hazırlama

Çok Satanlar

Paylaş:

499 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo
Stoktaki Ürünler 1 İş Gününde Kargo
Kredi Kartlarına Taksit İmkanı